Destination Wedding from Australia to Santorini ..!

Ήταν ιδιαίτερη η χαρά μας που κρατήσαμε κάθε στιγμή της ξεχωριστής μέρας της Annick και του Jonathan...
Ήρθαν από την Αυστραλία για τον πιο όμορφο γάμο με προορισμό τη Σαντορίνη...
Τους ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας για την εμπιστοσύνη που έδειξαν στον κάθε ένα από εμάς, ζητώντας τη συμβουλή μας σε όλη τη διαδικασία, σχεδόν ένα χρόνο πριν από το γάμο τους και σίγουρα θα μας λείψουν οι συζητήσεις μας..!

Η Annick και ο Jonathan ήταν τόσο ευγενικοί που μοιράστηκαν την ιστορία αγάπη τους μαζί μας...

«Γνωριστήκαμε όταν εγώ ήμουν μόλις 16 και ο Jonathan 18 ετών, δεκατρία χρόνια πριν στον τόπο καταγωγής μας στον Μαυρίκιο της Αφρικής όταν επισκέφτηκα τον παππού του με την μητέρα μου.
Δεν ανταλλάξαμε κουβέντα μεταξύ μας εκείνη την ημέρα, παρά μόνο ένα «Γεια» και «Καληνύχτα». Ο Jonathan ήταν πολύ ντροπαλός και το ίδιο ήμουν και εγώ!
Ένιωθα μία μεγάλη έλξη για τα σπινθηροβόλο βλέμμα, τα πράσινα μάτια και το ψηλό ανάστημά του. Κάποια στιγμή αργότερα, πήρε τον αριθμό μου από έναν φίλο του που ήταν επίσης φίλος με μία από τις φίλες μου και έτσι ξεκίνησαν όλα.. Διατηρήσμε για καιρό μία εξ’αποστάσεως σχέση για 3 χρόνια αφού ο Jonathan έφυγε για σπουδές στην Αυστραλία, τρεις μήνες μόλις μετά την γνωριμία μας!
Μετέπειτα, θα εξακολουθούσε να με επισκέπτεται την περίοδο των καλοκαιρινών διακοπών, μία φορά τον χρόνο. Μετά το τέλος των σπουδών βρεθήκαμε ξανά όταν πήγα στην Αυστραλία για να συνεχίσω τις σπουδές μου και εδώ είμαστε, τώρα, παντρεμένοι!»

Αυτά που έγραψε η Annick και ο Jonathan για εμάς είναι τόσο όμορφα και τους αξίζει ευγνωμοσύνη!

«Η επικοινωνία μας με τη Στέλλα ήταν άψογη καθ’όλη τη διάρκεια της διαδικασίας, από την πρώτη μας γνωριμία, στην οργάνωση και την ημέρα του γάμου μας.
Είναι πολύ επικοινωνιακή, προσεκτική και πολύ βοηθητική, παρέχοντάς μας πολύτιμες συμβουλές κατά τη περίοδο των προετοιμασιών για τον γάμο μας. Ήταν πολύ χαλαρή μαζί μας και αυτό μας έκανε τόσο χαρούμενους.
Ο Χρήστος και η Ιωάννα ήταν διασκεδαστικοί στην επικοινωνία μαζί μας από τη στιγμή που γνωριστήκαμε στη συνάντηση πριν από τον γάμο μας.
Ξεκινήσαμε, λοιπόν, από πολύ νωρίς μία πολύ καλή συνεργασία μεταξύ μας, κάτι που μας έκανε χαρούμενους και ανυπόμονους για την μεγάλη ημέρα του γάμου μας.
Και οι δύο, επέδειξαν άψογο επαγγελματισμό και μας παρείχαν καθοδήγηση καθ’όλη τη διάρκεια της φωτογράφισή μας.
Κυρίως όμως, μας έκαναν να νιώσουμε πολύ άνετα ενώ το διασκεδάσαμε τόσο πολύ.
Επιπλέον, τα παιδιά ήταν πολύ διακριτικά κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης και της βιντεοσκόπησης της γαμήλιας τελετής και της δεξίωσης που ακολούθησε. Εν συντομία, τους λατρέψαμε!

Η ομάδα της Phosart έφερε εις πέρας μία εκπληκτική δουλειά για τον γάμο μας.
Από την επικοινωνία μας με τη Στέλλα πριν από τον γάμο, μέχρι την εμπειρία που ζήσαμε με τον Χρήστο και την Ιωάννα, στη συνάντηση μας και την ημέρα του γάμου μας, όλοι επέδειξαν επαγγελματισμό και μεγάλες ικανότητες με τον φακό!
Η Ιωάννα αποτύπωσε όλες τις μοναδικές στιγμές του γάμου μας βγάζοντας μοναδικές φωτογραφίες, ενώ ήμασταν τυχεροί που γνωρίσαμε την δημιουργικότητα του Χρήστου όταν είδαμε το short clip που έφτιαξε για εμάς.
Απλά υπέροχα τα παιδιά, ο Χρήστος έκανε τρομερή δουλειά, κυρίως δεδομένης της μουσικής επιλογής που έκανε για εμάς για το βίντεο του γάμου.
Αναμένουμε με ανυπομονησία το βίντεο την ταινία του γάμου μας!

Για όλους αυτούς του λόγους ανυπομονούμε για την στιγμή που θα πάρουμε στα χέρια μας την ταινία του γάμου μας! Προτίνουμε την Phosart χωρίς δισταγμό σε όλα τα ζευγάρια που σκοπεύουν να παντρευτούν στη Σαντορίνη.
Κράτησαν την υπόσχεσή τους για να κρατήσουν τις αναμνήσεις μας ζωντανές!»

Preparations Venue: Aenaon Villas | Wedding venue: St. Irene Chapel | Reception Venue: Theros Wave Bar | Flower decoration: Wedding Wish | Wedding gown: Blu by Mori Lee |Groom’s suit : Wendy Design Tailor, Bali |Hair stylist: Rena Skourti | Make up artist: REnia Bledaki | Catering: Spicy Bites

Share:

Bookmark and Share

Locate Us

Athens
Santorini
Mykonos
Worldwide
tel: +30 210 4829829
mob: +30 697 7631687
mob: +30 697 3248970

Join Our Newsletter

Stay connected! Subscribe to our newsletter, so you won’t miss our latest news, ideas for your special event and anything else that might interest you.
Email address:


This website uses cookies to manage authentication, navigation, and other functions. Accessing our website, you agree that we can use these types of cookies.

OK